Klicklån - är de bäst och billigast?

Hos Klicklån ansöker du smidigt online med ett belopp upp till 40.000 kr utan säkerhet. Du får en fast ränta och valfri avbetalningstid på 12 till 84 månader. Klicklån ägs av det stora företaget Thorn AB.

520 har valt detta lån under de senaste 31 dagarna
Lånebelopp 10 000 - 40 000 kr
Varaktighet 12 - 84 månader
Effektiv ränta 11.82 - 29.99 %
Utbetalning Onsdag 08:00
  • Enkel online-ansökan
  • Effektivt godkännande av lånet
  • Fast årlig ränta
Om du lånar 10 000:- i 84 månader så betalar du 246:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 15:-/mån vid autogiro). Totalt betalar du 21 889:-, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 29,62% (2021-04-01), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs.
4.6
Rating
Recenserad av Fair-laan.se
Kundservice
5
Pris
5
Användarupplevelse
5
Behandlingstid
4
Extra fördelar
4
Klicklån Lånekalkylator
10 000 kr 40 000 kr
12 månader 84 månader
11.82 % 29.99 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Klicklån är en pålitlig aktör på marknaden som lånar ut pengar utan att ifrågasätta vad du ska använda dem till. De har förhållandevis fast räntor och är ett tryggt och bra val för dig som behöver pengar snabbt.

Klicklån
Klicklån

Gå till Klicklån här >

Lån utan uc och utan säkerhet

Klicklån godkänner inte din låneansökan om du har betalningsanmärkningar och du måste ha fyllt 20 år.

Hos Klicklån kan du låna mellan 10 000 och 40 000 kr och du bestämmer själv löptiden på mellan 12 och 84 månader. Du kan såklart betala av hela lånet när som helst utan extra kostnad. Klicklån är inte intresserade av att veta vad du använder pengarna till och lånar ut utan säkerhet.

Som låntagare hos Klicklån har du möjlighet för att få två betalningsfria månader under lånets löptid. Om du som kund önskar att utnyttja detta ska du meddela deras kundservice senast den 5:e i den månad du vill ha betalningsfri. Om du t ex önskar att inte betala av på lånet i juli månad ska du meddela dem om detta senast den 5 juli. Notera dock att du inte kan utnyttja två betalningsfria månader under samma kalenderår.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker snabbt och enkelt om ett lån hos Klicklån på deras hemsida. De tar sedan en sedvanlig kreditprövning och sedan får du svar på din ansökan. När du får ditt lånebesked kan du skriva under online med e-legitimation (t ex BankID, mobilt BankID, Telias e-legitimation eller Nordeas e-legitimation). Du kan också få avtalet skickat till dig via posten, skriva under och sedan skicka tillbaka det till Klicklån.

Räntan bestäms individuellt allt efter hur dina uppgifter ser ut. För närvarande ligger den på mellan 9,84% och 21,60%.

Återbetalningen av lånet sker antingen via inbetalningskort eller via autogiro. Det kan vara smart att sätta till autogiro då du inte behöver komma ihåg att betala och minskar därmed risken för otrevliga överraskningar i form av förseningsavgifter. När du betalar via avi tillkommer en aviavgift och vid autogiro tillkommer en administrationsavgift. Klicklån tar även ut en uppläggningsavgift när du tecknar lånet.

Service, kontakt och mina sidor

Klicklåns kundservice är lätta att komma i kontakt med då de har bra öppettider. Tillgång till mina sidor är något som ofta efterfrågas, mina sidor kan användas för att kolla upp sina egna ärenden. Vardagar har de öppet 8-18 och helger 10-16. De svarar snabbt och professionellt på dina frågor samt är de mycket hjälpsamma när du vill komma i kontakt.

Är Klicklån bra?

Man kan fråga sig, är Klicklån bra? Vi kan varmt rekommendera Klicklån som lånegivare. Många undrar också, är klicklån bra när det kommer till struktur och lättnavigering på hemsidan, och ja – även det kan vi intyga! Hemsidan är mycket lätt att navigera och är uppbyggt på ett simpelt sätt. Du hittar lätt den information du behöver och det är smidigt att ansöka om ett lån. Deras villkor är också lätta att hitta och lättlästa.

Trygghet hos Klicklån

De ägs av Thorn som är en stor lånegivare med 40 års erfarenhet i branschen. Du kan därmed känna dig trygg och säker när du lånar hos Klicklån.

Sammanfattning, recension och omdöme

Klicklån är ett tryggt och stabilt företag som fått bra recension. Detta kan du känna dig säker med när det kommer till att låna då deras omdöme oftast är högt. Deras sida är lätt navigerad och du hittar all den information samt omdöme som du behöver. Detta är vår recension av Klicklån, men självklart kan du söka vidare hos Klicklån för mer information om dem som långivare. 

author
Av
Andreas Linde har mer än 7 års erfarenhet av lånemarknaden och vet allt om ÅOP, livränta, serielån, refinansiering och andra relevanta begrepp inom lånebranschen.