Översikt Klicklån

3.61/5 - Recenserad av Andreas Linde
  • 2 betalningsfria månader
  • Förhållandevis låg ränta
  • Snabb behandling av din ansökan
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar
  • Fasta avgifter tillkommer
Ålder
20 år
Betalningsanmärkningar
Nej
Skulder hos Kronofogden
Nej
Belopp
10000 - 40000 kr
Löptid
12 - 72 Månader
Ränta
21,6 %
Effektiv årsränta
11,82 - 42,25 %
Min. ålder
20 år
Min. inkomst
--
Godtar Betalningsanmärkningar
Nej
Startavgift
--
Månadsavgift
--
Administrationsavgift
495 kr
Godkänningstid
30 Sekunder
Utbetalningstid
120 Minuter

Om Klicklån

Klicklån är en pålitlig aktör på marknaden som lånar ut pengar utan att ifrågasätta vad du ska använda dem till. De har förhållandevis låga räntor och är ett tryggt och bra val för dig som behöver pengar snabbt.

Lånevillkor

Klicklån godkänner inte din låneansökan om du har betalningsanmärkningar och du måste ha fyllt 20 år.

Hos Klicklån kan du låna mellan 5 000 och 40 000 kr och du bestämmer själv löptiden på mellan 12 och 60 månader. Du kan såklart betala av hela lånet när som helst utan extra kostnad. Klicklån är inte intresserade av att veta vad du använder pengarna till och lånar ut utan säkerhet.

Som låntagare hos Klicklån har du möjlighet för att få två betalningsfria månader under lånets löptid. Om du som kund önskar att utnyttja detta ska du meddela deras kundservice senast den 5:e i den månad du vill ha betalningsfri. Om du t ex önskar att inte betala av på lånet i juli månad ska du meddela dem om detta senast den 5 juli. Notera dock att du inte kan utnyttja två betalningsfria månader under samma kalenderår.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker snabbt och enkelt om ett lån hos Klicklån på deras hemsida. De tar sedan en sedvanlig kreditprövning och sedan får du svar på din ansökan. När du får ditt lånebesked kan du skriva under online med e-legitimation (t ex BankID, mobilt BankID, Telias e-legitimation eller Nordeas e-legitimation). Du kan också få avtalet skickat till dig via posten, skriva under och sedan skicka tillbaka det till Klicklån.

Räntan bestäms individuellt allt efter hur dina uppgifter ser ut. För närvarande ligger den på mellan 9,84% och 21,60%.

Återbetalningen av lånet sker antingen via inbetalningskort eller via autogiro. Det kan vara smart att sätta till autogiro då du inte behöver komma ihåg att betala och minskar därmed risken för otrevliga överraskningar i form av förseningsavgifter. När du betalar via avi tillkommer en aviavgift och vid autogiro tillkommer en administrationsavgift. Klicklån tar även ut en uppläggningsavgift när du tecknar lånet.

Service och kvalitet

Klicklåns kundservice är lätta att komma i kontakt med då de har bra öppettider. Vardagar har de öppet 8-18 och helger 10-16. De svarar snabbt och professionellt på dina frågor och är mycket hjälpsamma.

Hemsidan är mycket lätt att navigera och är uppbyggt på ett simpelt sätt. Du hittar lätt den information du behöver och det är smidigt att ansöka om ett lån. Deras villkor är också lätta att hitta och lättlästa.

Trygghet hos Klicklån

De ägs av Thorn som är en stor lånegivare med 40 års erfarenhet i branschen. Du kan därmed känna dig trygg och säker när du lånar hos Klicklån.

Sammanfattning

Klicklån är ett  tryggt och stabilt företag som du kan känna dig säker att låna av. Deras sida är lätt att navigera och du hittar all den information du behöver.