Recension av Klicklån

Klicklån är en pålitlig tjänst i Sverige som erbjuder mindre lån upp till 40.000 kronor. Företaget fokuserar på att erbjuda en så snabb och smidig tjänst som möjligt, och använder moderna metoder för att göra detta till verklighet. Här används fast ränta, och du kan använda lånet till precis vad du vill.

7
Kundservice
6
Behandlingstid
9
Pris
7
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
8

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 10 000 – 40 000 kr
Varaktighet 12 – 84 månader
Effektiv ränta 11.82 – 29.99 %
Utbetalning I morgon 14:24
 • Enkel online-ansökan
 • Fast årlig ränta
Exempel: Kreditbelopp: 10 000 kr. Återbetalningsperiod: 84 månader. Nominell ränta: 9.84% – 21.60%. Effektiv ränta: 29.62%. Minimum effektiv ränta: 11.82%. Maximal effektiv ränta: 29.99%. Återbetalning tid: 1-10 år. Uppläggningsavgift: 595 kr. Månedlige gebyrer: 15 kr. Månadskostnad: 261 kr. Samlede kreditomkostninger: 1 889 kr. Totalt att betala: 21 889 kr. (Annons)

Om Klicklån

Klicklån, i samarbete med Thorn Svenska AB, erbjuder en plattform där kunder kan ansöka om lån i Sverige. De har en enkel online-ansökan och ett effektivt godkännandeprocess där kunder kan välja att skriva under med e-signering. 

Det bästa med Klicklån är att de inte kräver någon säkerhet för lånet, vilket ger kunderna frihet att använda pengarna som de vill. Med en valfri avbetalningstid på 12 – 84 månader, strävar Klicklån efter att göra låneprocessen så smidig som möjligt för sina kunder. 

Oavsett om du behöver pengar för en oväntad utgift eller för att finansiera en dröm, är Klicklån här för att hjälpa dig hitta det bästa alternativet.

Sammanfattning av recension

Klicklån är en pålitlig och användarvänlig plattform för finansiella alternativ. De erbjuder enkelhet, transparens och konkurrenskraftiga villkor. Med modern teknik och finansiell erfarenhet från samarbetspartnern Thorn Svenska AB, prioriterar de kundtjänstens öppenhet och snabb respons. 

Deras optimerade webbplats, e-signering och avsaknad av säkerhetskrav gör dem till en ledande aktör på den svenska lånemarknaden, och är uppskattad av många tidigare och befintliga kunder.


Kundtjänst

6

Klicklån betonar kundens upplevelse genom tillgänglig kundtjänst och användarvänlig webbplats. Bristen på externa recensioner är noterbar, men deras fokus på snabb och smidig kundservice är tydlig, vilket visar deras engagemang för att hjälpa kunder med finansiella beslut.


Pris

7

Företaget erbjuder en tydlig prisstruktur med exempel på ränta och avgifter på webbplatsen. De visar ett exempel med 21,60% ränta och tillkommande avgifter, resulterande i en effektiv ränta på 24,59%. Det är lätt att förstå lånekostnaden, men den verkliga räntan kan variera beroende på kreditvärdighet och andra faktorer.


Användarupplevelse

8

Klicklåns webbplats utmärker sig genom sin enkla och tydliga design, med användarvänliga funktioner som en lånekalkylator. Mobilversionen bibehåller användarvänlighet, och de erbjuder transparent information om sina låneprodukter med representativa exempel. Dessutom är kontaktinformationen lättillgänglig, vilket skapar en positiv användarupplevelse för låntagare.


Behandlingstid

9

Här erbjuds en effektiv och snabb låneprocess med en enkel onlineansökan och möjlighet till e-signering av låneavtalet. De strävar efter att sätta in lånet på kundens konto samma dag som avtalet e-signeras eller senast nästa arbetsdag, vilket är viktigt för kunder i brådskande ekonomiska situationer.


Andra fördelar

5

De erbjuder fördelar som kan locka låntagare, inklusive enkel onlineansökan, e-signering av låneavtal, och inget krav på säkerhet. Dessa förmåner förbättrar kundupplevelsen och gör ansökningsprocessen smidig och bekväm, vilket kompletterar deras konkurrenskraftiga låneprodukter.


Klicklån Lånekalkylator
10 000 kr 40 000 kr
12 månader 84 månader
11.82 % 29.99 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Klicklån – Lån

Klicklån

Lånebelopp 10 000 – 40 000 kr
Varaktighet 12 – 84 månader
Ränta 9.84 – 21.6 %
Effektiv ränta 11.82 – 29.99 %
Ålder 20 år
Årlig inkomst 0 kr

Fördelar

 • Enkel och transparent webbplats för smidig låneansökan
 • Samarbetar med Thorn Svenska AB för finansiell erfarenhet
 • Konkurrenskraftiga villkor och fördelar som e-signering

Nackdelar

 • Brist på externa recensioner från Trustpilot eller Google
 • Fokus på snabbhet kan innebära högre räntor för vissa
 • Begränsad information om lånevillkor och kreditvärderingskrav

Kundtjänst

6

Klicklån prioriterar kundens upplevelse, vilket framgår av hur de presenterar sin tjänst på sin webbplats. Kundtjänsten är lättillgänglig via deras webbplats, med tydliga kontaktuppgifter som inkluderar en e-postadress och ett telefonnummer. Detta indikerar en öppenhet och vilja att snabbt svara på kunders frågor eller bekymmer.

Även om vi inte kunde hämta specifika recensioner från externa källor som Trustpilot eller Google, kan det noteras att en effektiv kundservice är avgörande för en tjänst som jämför lån. Kunderna behöver ofta snabba svar på sina frågor, särskilt när det gäller finansiella beslut.

Klicklåns webbplats är också användarvänlig, vilket underlättar för kunderna att hitta den information de behöver. Detta, kombinerat med deras tydliga kommunikationskanaler, antyder att de värderar en smidig kundupplevelse.

Sammanfattningsvis verkar Klicklån förstå vikten av utmärkt kundservice och har implementerat verktyg och resurser för att säkerställa att deras kunder får den hjälp de behöver när de behöver den.

Företagsinformation

FöretagKlicklån – I samarbete med Thorn Svenska AB
AdressBox 1315 171 54 Solna
E-postinfo@klicklan.se
Telefon020-242424

Öppettider för kundtjänst

Måndag08:00 – 17:00
Tisdag08:00 – 17:00
Onsdag08:00 – 17:00
Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 17:00
Lördag
Söndag

Pris

7

Klicklån erbjuder sina kunder en tydlig och transparent prisstruktur. På deras hemsida presenteras ett representativt exempel som ger en insikt i hur deras ränta och avgifter kan se ut. Exemplet visar en bunden ränta på 21,60% med en återbetalningstid på 84 månader. 

Utöver den bundna räntan tillkommer en uppläggningsavgift och en administrationsavgift. Den effektiva räntan, som inkluderar alla avgifter, ligger på 24,59% i detta exempel. Det är viktigt att notera att den faktiska räntan kan variera beroende på individuell kreditvärdighet och andra faktorer.

Klicklån är transparenta med sina avgifter, vilket underlättar för kunderna att förstå den totala kostnaden för lånet. Jämfört med andra långivare kan deras avgifter anses vara konkurrenskraftiga, men det är alltid viktigt att jämföra olika alternativ innan man tar ett beslut.


Krav

 • Minsta ålder: 20
 • Medborgarskap: Antagligen svenskt, baserat på verksamhetsland.
 • Skuldregister: Ej skulder hos Kronofogden
 • Minsta inkomst: De gör en individuell kreditbedömning
 • Säkerhet för lånet: Ingen krävs.
 • E-signering: Möjlighet finns för avtal.

Observera att dessa punkter är baserade på den tillgängliga informationen från Klicklåns webbplats. För fullständiga detaljer och specifika krav rekommenderas det att kontakta Klicklån direkt eller besöka deras officiella webbplats.


Användarupplevelse

8

Webbplatsen ger en direkt känsla av enkelhet och tydlighet. När man besöker sidan möts man av en ren design med tydliga rubriker och en lättanvänd lånekalkylator. Webbplatsens layout är intuitiv, vilket gör det enkelt för användare att navigera och hitta den information de söker.

På mobilversionen av webbplatsen bibehålls denna enkelhet och användarvänlighet. Menyerna och knapparna är tydligt märkta och lätta att klicka på, vilket ger en smidig upplevelse även för dem som använder mindre skärmar.

En annan positiv aspekt av Klicklåns webbplats är deras transparens. De erbjuder tydlig information om sina låneprodukter, inklusive representativa exempel som hjälper kunderna att förstå potentiella kostnader. Dessutom är deras kontaktinformation, inklusive e-post och telefonnummer, lättillgänglig, vilket indikerar en öppenhet för kundkommunikation.

Sammanfattningsvis erbjuder Klicklån en webbplats som är både estetiskt tilltalande och funktionell. Den kombinerar enkelhet med tydlig och transparent information, vilket skapar en positiv användarupplevelse för dem som söker lån i Sverige.


Behandlingstid

9

Behandlingstiden för ett lån kan vara en avgörande faktor för många kunder, särskilt när de står inför en brådskande finansiell situation. Klicklån har tagit hänsyn till detta och erbjuder en effektiv och snabb låneprocess.

På Klicklåns webbplats framgår det att de har en enkel onlineansökan, vilket indikerar att kunderna kan förvänta sig en smidig ansökningsprocess utan onödiga hinder. Efter att ansökan har skickats in och godkänts, erbjuder Klicklån möjligheten att skriva under låneavtalet med e-signering. Detta digitala tillvägagångssätt minskar ytterligare den tid det tar att behandla och godkänna ett lån.

När det gäller utbetalningen av lånet, betonar Klicklån att pengarna sätts in på kundens konto samma dag som låneavtalet e-signeras. Om inte, bör kunderna förvänta sig att pengarna kommer att vara tillgängliga senast nästa vardag.

Sammanfattningsvis har Klicklån skapat en låneprocess som prioriterar snabbhet och effektivitet. Genom att kombinera en enkel onlineansökan med snabba utbetalningstider ser de till att kunderna får tillgång till de medel de behöver när de behöver dem.


Andra fördelar

5

När man överväger att ta ett lån är det inte bara räntor och avgifter som spelar roll. De extra fördelarna som en långivare erbjuder kan ofta vara avgörande för beslutet. Klicklån erbjuder flera fördelar som kan vara tilltalande för potentiella låntagare.

För det första erbjuder Klicklån en enkel onlineansökan, vilket gör det lätt för kunder att ansöka om ett lån utan att behöva besöka en fysisk plats eller fylla i komplicerade formulär. Dessutom kan låntagare välja att skriva under sitt låneavtal med e-signering, vilket ytterligare förenklar processen och minskar väntetiden.

En annan fördel med Klicklån är att de inte kräver någon säkerhet för lånet. Detta ger kunderna frihet att använda lånet för vilket ändamål de än önskar, utan att behöva oroa sig för att sätta sina tillgångar som säkerhet.

Slutligen betonar Klicklån snabbheten i sin utbetalningsprocess. Efter att ha e-signerat låneavtalet kan kunderna förvänta sig att pengarna sätts in på deras konto samma dag eller senast nästa vardag.


Ytterligare information om Klicklån

Klicklån är en tjänst som drivs i samarbete med Thorn Svenska AB, ett företag med en lång historia och erfarenhet inom finansbranschen. Detta partnerskap garanterar att Klicklån har den expertis och pålitlighet som kunderna kan lita på när de söker finansiella lösningar.

För de som har frågor eller behöver ytterligare information erbjuder Klicklån en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation är tydligt angiven på webbplatsen, vilket underlättar för kunderna att få den hjälp de behöver.

Klicklån har sitt säte i Solna, vilket ger en lokal närvaro och förståelse för den svenska marknaden. De är också transparenta med sina villkor och erbjuder detaljerad information om sina låneprodukter på webbplatsen.

Sammanfattningsvis är Klicklån en pålitlig och transparent låneförmedlare som erbjuder en rad tjänster och resurser för att hjälpa kunderna att fatta informerade beslut om sina finansiella behov.


Slutsats

Klicklån framstår som en pålitlig och användarvänlig plattform för de som söker finansiella alternativ. Med en enkel och transparent webbplats erbjuder de en smidig ansökningsprocess, vilket underlättar för kunderna att hitta och jämföra lån som passar deras behov. Genom sitt samarbete med Thorn Svenska AB kombinerar de modern teknik med gedigen erfarenhet inom finansbranschen.

Kundtjänsten prioriterar öppenhet och snabb respons, vilket är avgörande för en positiv kundupplevelse. När det gäller pris och effektiv ränta är Klicklån transparenta och erbjuder konkurrenskraftiga villkor. De extra fördelarna, såsom e-signering och bristen på krav på säkerhet, gör dem till ett attraktivt val för många låntagare.

Deras webbplats är optimerad för både dator och mobil, vilket garanterar en positiv användarupplevelse oavsett enhet. Med en tydlig kommunikation och en rad resurser tillgängliga för kunderna, positionerar Klicklån sig som en ledande aktör på den svenska lånemarknaden.

Sammanfattningsvis erbjuder Klicklån en kombination av enkelhet, transparens och effektivitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för de som söker lån eller jämför olika lånemöjligheter i Sverige.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Klicklån

Senaste nytt