Recension av Brixo

Brixo är en flexibel kreditgivare som erbjuder lån från 3 000 till 50 000 kronor. Trots eventuella betalningsanmärkningar kan kunderna dra nytta av Brixos tjänster. Med en tydlig inriktning på kundens framtida återbetalningsförmåga snarare än tidigare historik, strävar Brixo efter att erbjuda en transparent och rättvis låneupplevelse. Här tas ingen UC i samband med din ansökan.

8.2
Kundservice
8
Behandlingstid
10
Pris
8
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10

Ny produkt
8.7
Recension
Lånebelopp 3 000 – 50 000 kr
Varaktighet 12 – 48 månader
Effektiv ränta 25.95 – 69.3 %
Utbetalning I dag 16:25
 • Låna 3 000 till 30 000 kr utan UC
 • Flexibla villkor
Högkostnadskredit
Exempel: Kreditbelopp: 10 000 kr | Återbetalningsperiod: 12 månader | Totalt att betala: 11 460 kr | Månadskostnad: 955 kr | Effektiv årsränta: 29,30% | Nominell årsränta: 39,60% | Övriga avgifter: 0 kr. | Återbetalning tid: 12 – 48 månader | Effektiv ränta min: 25,95% – max. 69,30% | Effektiv ränta max: 69,30%. (Annons)

Om Brixo

Brixo är inte bara en vanlig kreditgivare. De erbjuder flexibla krediter med tydliga återbetalningsvillkor och en transparent ränta. Brixo fokuserar på kundens framtida återbetalningsförmåga, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda lån även till de med betalningsanmärkningar. 

De använder sig inte av UC för kreditupplysningar, utan samarbetar med Bisnode. Dessutom tar Brixo inga uppläggningsavgifter eller andra dolda avgifter. Med en enkel ansökningsprocess och snabba utbetalningar, strävar Brixo efter att göra låneupplevelsen så smidig som möjligt för sina kunder.

Detta betyder även att du endast betalar ränta på den del av krediten som du faktiskt utnyttjar, vilket passar bra för dig som inte nödvändigtvis vet hur mycket av beloppet som du faktiskt kommer att utnyttja.

Sammanfattning av recension

Brixo är en ledande tjänst för lån i Sverige med en användarvänlig plattform och innovativa metoder. De erbjuder konkurrenskraftiga räntor, prioriterar kundservice, och har snabba handläggningstider. 

Brixo lockar med möjligheten att låna trots betalningsanmärkning, samtidigt som det inte tas en UC i samband med din ansökan. Deras intuitiva design och informativa webbplats visar deras engagemang för användare och informerat beslutsfattande. En pålitlig och transparent tjänst i Sverige.


Kundtjänst

8

Brixos kundservice är mycket uppskattad enligt Trustpilot-recensioner. Kunder berömmer dess snabbhet, effektivitet och enkelhet. Kontaktinformationen på deras webbplats är tydlig, och de är öppna för kommunikation med kunder. Brixo tar kundfeedback på allvar, vilket resulterar i en stark och engagerad kundtjänst som strävar efter förbättring.


Pris

8

Brixo erbjuder lån med tydliga och konkurrenskraftiga villkor. Deras nominella ränta är 28,95 % utan dolda avgifter, och den effektiva räntan är 33,1 %. Inga uppläggningsavgifter eller andra dolda kostnader tillkommer. Brixo prioriterar transparens, vilket gör dem till ett attraktivt lånealternativ i Sverige.


Användarupplevelse

10

Brixos webbplats är användarvänlig med en enkel layout och tydlig navigation. En kalkylator på startsidan ger besökare snabb översikt över lånekostnader. Webbplatsen är responsiv för både dator och mobila enheter. Den erbjuder transparent information om räntor och avgifter, inklusive vanliga frågor för en positiv användarupplevelse.


Behandlingstid

10

Brixo har optimerat sin låneprocess för snabb behandlingstid, med kreditprövning och beslutsmeddelanden via e-post. En framträdande fördel är deras snabba utbetalning samma dag efter beviljad kredit. Det visar deras engagemang för en smidig tjänst och gör dem attraktiva för snabblån i Sverige.


Andra fördelar

5

Brixo erbjuder kreditkontroller med alternativa metoder istället för traditionella UC-kreditupplysningar. Deras varierande lånebelopp och tydliga villkor riktar sig till de som föredrar alternativ till konventionella kreditkontroller och avskräcks av UC-kontroller.


Brixo Lånekalkylator
3 000 kr 50 000 kr
12 månader 48 månader
25.95 % 69.3 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Brixo – Lån

Brixo

Lånebelopp 3 000 – 50 000 kr
Varaktighet 12 – 48 månader
Effektiv ränta 25.95 – 69.3 %
Uppläggningsavgift 495
Ålder 18 år

Fördelar

 • Bredare inkludering genom alternativa kreditkontroller
 • Flexibla lånebelopp för olika ekonomiska behov
 • Tydliga villkor för ökad kundförtroende

Nackdelar

 • Ej nämnt räntefria perioder eller försäkringar
 • Ingen information om samlingslån
 • Fokuserar mindre på traditionella låneförmåner

Kundtjänst

8

Brixos kundservice framstår som en av de mest uppskattade aspekterna av företaget, baserat på recensioner från Trustpilot. Majoriteten av kunderna har gett positiv feedback, där de betonar snabbhet, effektivitet och enkelhet i tjänsten. Många kunder uppskattar den snabba utbetalningen och den enkla ansökningsprocessen, vilket tyder på att Brixo prioriterar kundens tid och upplevelse.

När det gäller att hitta kundservice på deras webbplats, är kontaktinformationen tydligt placerad, vilket gör det enkelt för kunder att nå ut. Detta visar på en öppenhet och vilja att kommunicera med sina kunder.

Externa källor, som Trustpilot, visar att Brixo har en stark närvaro och engagemang när det kommer till kundfeedback. De svarar aktivt på både positiva och negativa recensioner, vilket indikerar en proaktiv inställning till kundkontakten. Även om det finns några negativa recensioner, verkar Brixo ta dessa på allvar och svarar med erbjudanden om hjälp eller förtydliganden.

Sammanfattningsvis har Brixo en stark kundservice som är snabb, effektiv och engagerad. De verkar värdera sina kunders feedback och arbetar aktivt för att förbättra och upprätthålla en hög servicenivå.

Företagsinformation

FöretagBrixo
AdressBrunnsgatan 21 b, 111 38 Stockholm, Sweden
E-postinfo@brixo.se
Telefon+46 8 500 850 47

Öppettider för kundtjänst

Måndag09:00 – 17:00
Tisdag09:00 – 17:00
Onsdag09:00 – 17:00
Torsdag09:00 – 17:00
Fredag09:00 – 17:00
Lördag
Söndag

Pris

8

Brixo erbjuder lån med tydliga och transparenta villkor. Enligt informationen på deras webbplats erbjuder de en nominell ränta på 28,95% utan några dolda avgifter. Den effektiva räntan, som tar hänsyn till alla kostnader för lånet, är 33,1%. Denna ränta är konkurrenskraftig jämfört med andra långivare på den svenska marknaden.

Det är också värt att notera att Brixo inte tar ut några uppläggningsavgifter eller andra dolda avgifter. Detta gör det enklare för kunder att förstå den totala kostnaden för sitt lån. Informationen om räntor och avgifter är lätt att hitta på Brixos hemsida, vilket visar på deras engagemang för transparens.

Sammanfattningsvis erbjuder Brixo konkurrenskraftiga räntor och avgifter, och de är mycket transparenta om sina kostnader. Detta gör dem till ett attraktivt val för de som söker ett lån i Sverige.


Krav

 • Minsta ålder: 18 år eller äldre
 • Medborgarskap: Svenskt medborgarskap och folkbokföring i Sverige
 • Skuldregister: Möjlighet att låna trots betalningsanmärkning
 • Minsta inkomst: 150.000 kronor per år
 • Kreditupplysning: Genomförs via Bisnode, inte UC

Användarupplevelse

10

Brixos webbplats är designad med användaren i åtanke. Den är lätt att navigera, med tydliga rubriker och en strömlinjeformad layout. På startsidan möts besökaren av en enkel kalkylator där de kan välja önskat lånebelopp och se den förväntade månadskostnaden, vilket ger en omedelbar överblick över tjänstens erbjudande.

Webbplatsen är responsiv, vilket innebär att den anpassar sig smidigt till både dator och mobila enheter. Detta är särskilt viktigt i dagens digitala landskap där många kunder väljer att använda sina mobiltelefoner för att ansöka om lån eller utforska finansiella tjänster.

En annan positiv aspekt av Brixos webbplats är dess transparens. Information om räntor, avgifter och hur tjänsten fungerar är lättillgänglig. Det finns också en sektion med vanliga frågor där besökare kan få svar på de mest ställda frågorna, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen.


Behandlingstid

10

Behandlingstiden för lån kan vara en avgörande faktor för många kunder, särskilt när de behöver snabb tillgång till pengar. Brixo verkar förstå detta behov och har därför optimerat sin process för att ge snabba svar och utbetalningar.

När en kund ansöker om ett lån hos Brixo genomförs en kreditprövning, där företaget inhämtar en kreditupplysning från Bisnode. Efter att ansökan har behandlats meddelas kunden via e-post om beslutet. Detta indikerar att Brixo strävar efter att hålla sina kunder informerade under hela processen.

En av de mest framstående aspekterna av Brixos tjänst är deras snabba utbetalningstid. När krediten har beviljats sker utbetalningen av det initiala uttaget samma dag. Detta är särskilt imponerande och visar på Brixos engagemang att erbjuda en smidig tjänst.


Andra fördelar

5

Brixo erbjuder mer än bara de grundläggande lånetjänsterna. Om man fördjupar sig i deras erbjudanden kan man se ett engagemang för att tillhandahålla mervärdestjänster till sina kunder. En av de mest framträdande funktionerna är deras inställning till kreditkontroller. Till skillnad från många institutioner som förlitar sig på UC väljer Brixo alternativa metoder. Detta säkerställer inte bara en bredare inkludering av potentiella låntagare utan skyddar dem också från potentiella kreditvärdighetseffekter.

Dessutom förstår Brixo de olika behoven hos sin kundkrets. De erbjuder en rad olika lånebelopp, vilket säkerställer flexibilitet och tillgodoser både mindre och större ekonomiska behov. Den transparenta karaktären hos deras tjänster, med tydliga villkor, skapar förtroende för låntagare och säkerställer att de är välinformerade om sina åtaganden.

Detta unika försäljningsargument skiljer dem från mängden på den svenska marknaden och erbjuder ett nytt perspektiv och tillvägagångssätt för utlåning. Potentiella låntagare, särskilt de som är skeptiska till UC-kontroller, skulle finna Brixos erbjudanden särskilt tilltalande.


Ytterligare information

Brixo erbjuder en rad funktioner som sträcker sig utöver de tgrundläggande låneerbjudandet. För den som är orolig för sin kredithistorik erbjuder Brixo en betydande fördel genom att inte använda UC för kreditupplysningar. Istället hämtar de kreditupplysningar från Bisnode, vilket gör att fler potentiella låntagare kan ta del av deras tjänster utan att deras kreditvärdighet påverkas.

Dessutom erbjuder Brixo en så kallad kreditskyddförsäkring. Denna försäkring ger ett ekonomiskt skyddsnät för låntagare i händelse av oförutsedda omständigheter som sjukdom eller arbetslöshet. En sådan funktion understryker Brixos åtagande att skydda sina kunders ekonomiska välbefinnande.

På Brixos webbplats finns dessutom en ”Ekonomisk ordlista”. Denna sektion är avsedd att utbilda användare om olika ekonomiska termer och erbjuder tips och guider för bättre hantering av privatekonomin. Sådana resurser är ovärderliga för kunderna, särskilt för dem som är nya i låne- och kreditvärlden.


Slutsats

Brixo sticker ut som en ledande tjänst för lån i Sverige, med en transparent och användarvänlig plattform. Deras åtagande att kringgå traditionella UC-kontroller, och istället välja Bisnode, visar deras innovativa inställning till utlåning. 

Med konkurrenskraftiga räntor, ett tydligt fokus på kundservice och snabba handläggningstider säkerställer Brixo en sömlös låneupplevelse. Deras ytterligare fördelar, såsom möjligheten att låna trots betalningsanmärkning och tillhandahållandet av kreditskyddsförsäkring, ökar deras attraktionskraft ytterligare.

Plattformens design, både på stationära och mobila enheter, säkerställer en intuitiv användarupplevelse. Dessutom återspeglar den stora mängd information som finns tillgänglig på deras webbplats ett engagemang för informerat beslutsfattande.

Sammanfattningsvis framstår Brixo som en pålitlig, transparent och kundcentrerad tjänst på den svenska marknaden.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av Brixo

Recensioner: 2001 • Bra
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjärna
77%
4 stjärna
14%
3 stjärna
3%
2 stjärna
1%
1 stjärnor
5%
JS
Johan Sjoberg 2 Recensioner
TrustScore: 5

Mycket proffsigt och bra företag

Tid, flexibilitet och proffessionalitet mycket bra

KM
Kurt Michael Rollemark 11 Recensioner
TrustScore: 5

Enkel lånehantering

Snabbt, enkelt och smärtfritt är en lämplig sammanfattning!

UD
Umid Djakhonaliev 3 Recensioner
TrustScore: 5

Det är mycket bra pengar det kommer…

Det är mycket bra pengar det kommer snart

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt