Mobillån – är de bäst och billigast?

Mobillån har lånebelopp från 1000 kr till 40.000 kr. Du får din låneansökan snabbt godkänd och du slipper en kreditupplysning hos UC.

Ny produkt
6.6
Recension
Lånebelopp 1 000 – 30 000 kr
Varaktighet 3 – 72 månader
Effektiv ränta 51 – 78 %
Utbetalning I dag 03:57
  • Betala av i den takt som passar dig bäst
  • Använd bara så mycket av din kredit som du behöver
Exempel: Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter. Återbetalning tid 3-72 månader. Effektiv ränta min. 51% – max. 78%.
Högkostnadskredit

Mobillån

7.4
Kundservice
5
Behandlingstid
10
Pris
7
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10
Mobillån Lånekalkylator
1 000 kr 30 000 kr
3 månader 72 månader
51 % 78 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Mobillån inriktar sig på trygga lån till privatpersoner med en enkel och snabb ansökningsprocess vilket speglas på deras hemsida. Du kan snabbt och enkelt låna upp till 40 000 som gammal kund eller 25 000 kr som ny kund.

Mobillån
Mobillån

Gå till Mobillån här >

Lånevillkor

För att låna pengar hos Mobillån ska du ha en fast adress och vara folkbokförd i Sverige. De beviljar inte lån till personer som har betalningsanmärkningar. Dessutom ska du ha en fast inkomst på 150 000 kr per år – Lån utan inkomst här. Du måste vara minst 20 år för att ansöka om lån, vilket är högre än de flesta andra långivare kräver. Utöver det måste du ha ett mobilabonnemang kopplat till ett svenskt telefonnummer. Räntan är individuell och företaget värderar varje ansökning och bestämmer sedan vilken ränta de vill tillskriva lånet.

Du kan ansöka om ett lån på 1 000 – 40 000 kr och välja en återbetalningstid på upp till 1 år. Som ny kund kan du dock endast låna upp till 25 000 men när du har haft ett lån hos dem och visat att du kan betala tillbaka det kan du ta lån på upp till 40 000 kr. På Mobillåns hemsida finns en tabell där du kan se den effektiva räntan för de olika beloppen och de olika löptiderna. Detta gör det enkelt för dig att jämföra Mobillån med andra lånegivare. Du kan när som helst betala av hela lånet utan att extra kostnader tillkommer. När lånet godkänts har du som låntagare alltid 14 dagars returrätt om du inte längre önskar att ta lånet.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker enkelt om lånet på Mobillåns hemsida. Där väljer du belopp, önskad löptid och fyller sedan i den information som efterfrågas. Du ser direkt vad lånets kostnad kommer att bli, vad du ska betala tillbaka varje månad och den totala månadskostnaden. Men kom ihåg att Mobillån beräknar sedan räntan individuellt allt efter hur dina inkomstuppgifter och din ekonomiska historik ser ut.

Om du är ny kund hos Mobillån kommer du att behöva identifiera dig när du ansöker om ett lån. Detta kan du göra genom antingen Instantor (verifiering via inloggning till din bank) eller genom att få ett brev med en kod hemskickad så att du på så sätt kan bekräfta för Mobillån att du är du. Om du är kund sedan tidigare är en identifiering inte nödvändig utan du kan låna pengar direkt.

Service och kvalitet

Mobillån uppmanar sina kunder att kontakta deras kundservice om de är det minsta osäkra eller bara behöver hjälp eller vägledning. Deras kontakt uppgifter såsom telefon och e-post är väl synliga på hemsidan. Dessutom har de bra långa öppettider (8-18) på vardagarna men håller tyvärr stängt under helger.

Hemsidan speglar den enkelhet som Mobillån strävar efter med en enkel ansökningsruta som är enkel att navigera. De har även flera flikar högst upp på sidan där du enkelt kan läsa dig till hur ansökningsprocessen går till, villkor och en ordlista på ekonomiska termer som kan vara svåra att förstå.

Trygghet med Mobillån

Med Mobillån kan du känna dig helt trygg. De är kunniga och vill sina kunder väl och uppmanar dig till att tänka efter ordentligt och se över din ekonomi innan du lånar pengar. De visar samtidigt en god förståelse för att det ibland kan vara svårt att få ekonomin till att hänga samman.

Sammanfattning

Hos Mobillån kan du alltid känna dig trygg när du tar ett lån, vilket också ingår i deras målsättning som lånegivare till privatpersoner. Hemsidan är lättnavigerad och ger dig som kund mycket användbar information. Dessutom sitter kunnig personal i kundservice redo att hjälpa dig om du har frågor eller behöver hjälp.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av Mobillån

Recensioner: 2 • Medel
TrustScore: 3 2.9
5 stjärna
0%
4 stjärna
0%
3 stjärna
0%
2 stjärna
0%
1 stjärnor
100%
P
Peter 3 Recensioner
TrustScore: 1

Otrevliga och oseriösa

Pratade med Therese från kundservice och hon la på i mitt öra. När jag ringer upp igen svarar en man som knappt förstod nån svenska. Luktar scam det här.

TK
The Kalv 22 Recensioner
TrustScore: 1

Totalt värdelösa gällande allting

Totalt värdelösa gällande allt. Otrevlig och okunnig kundservice. Man kan bara höja med ett par ynka tusenlappar trots inbetalning i tid. Otydlig hemsida med uselt inbetalningssystem. Det blir nästan alltid tekniska fel vid inbetalning så att det står att pengarna dragits på den totala skulden när betalningen inte ens gick igenom. Hotar direkt med kronofogden. Olika typer av fakturor, uppsägning av kredit, uppsägning med slutlig anmodan, uppsägning av bla bla. Totalt värdelöst, otydligt och kundservice håller aldrig reda på belopp, datum eller något. Ett sämre företag är sällan skådat, oseriösa dårar. Låna aldrig härifrån!

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Mobillån

Senaste nytt