Översikt Slantar

Betyget är baserat på ett antal faktorer, inklusive kundservice, tillgängliga lån och feedback från användare.

Hos Slantar kan du ta ett lån med en fast ränta. Du kan låna mellan 3000-30 000 kronor. Slantar erbjuder lån utan UC och accepterar betalningsanmärkningar.

Slantar erbjuder följande lån

3 000 - 30 000 kr
Lånebelopp
28,07 %
Effektiv årsränta
12 - 60 månader
Löptid
Exempel: Låneexempel Slantar: Låna 20 000 kr i 2 år. Nominell ränta 25%. Effektiv ränta 28,07%. Totalt att återbetala 25 608 kr. - Max effektiv årsränta: 28.07%

Fördelar och Nackdelar

  • Accepterar betalningsanmärkningar
  • Låna utan säkerhet
  • Ingen startavgift
  • Låna utan UC
  • 2 dagars utbetalningstid

Villkor

Ålder
20 år
Accepterar betalningsanmärkningar
Ja
Folkbokförd
Ja
Nätbank
Ja
Jobb
Ja
Exempel: Låneexempel Slantar: Låna 20 000 kr i 2 år. Nominell ränta 25%. Effektiv ränta 28,07%. Totalt att återbetala 25 608 kr. - Max effektiv årsränta: 28.07%

Slantar

Slantar erbjuder lån från 3000 upp till 30 000 kr och du kan välja löptid mellan 1-5 år. De tar inte ut några startavgifter och både den effektiva räntan och den nominella räntan är fast.

Lånevillkor hos Slantar

För att kunna ta ett lån hos Slantar ska du vara minst 20 år gammal och vara folkbokförd i Sverige. Du får inte ha en skuld hos Kronofogden och du kan heller inte ta ett lån om du redan har ett lån hos Slantar.

De godkänner upp till 3 betalningsanmärkningar under förutsättningen att de är mer än 6 månader gamla. När du ansöker om ett lån gör de en individuell bedömning.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om lån hos Slantar snabbt och enkelt direkt på deras hemsida, som du kan göra dygnet runt. De påbörjar behandlingen av din ansökan nästa vardag, om du t.ex. ansöker om ett lån under helgen. Du får dina pengar utbetalt efter 2 bankdagar.

Slantar tar en kreditupplysning på dig, men de använder sig inte av UC. De använder istället ett kreditupplysningsföretag som heter Bisnode.

Service och kvalitet

På Slantar’s hemsida kan du snabbt och enkelt ansöka om ett lån. Du skriver in önskat lånebelopp och löptid och därefter visas ett låneexempel, där du kan se precis hur mycket lånet kommer att kosta dig.

De har en sida med vanliga Frågor & Svar och där kan du hitta många svar. De har också beskrivit mera om själva låneprocessen på hemsidan, men detta är lite svårläsligt då all text är rätt liten och ihoptryckt.

Du kan kontakta dem via e-mail direkt på deras hemsida eller ringa till dem på vardagar mellan 08.00-12.00 och från 13.00-17.00.

Trygghet hos Slantar

Slantar ägs av Credit Invest Sweden AB och ingår i en företagsgrupp som heter Lendytech AB. Detta företag har arbetat med privatlån sedan 2011.

Sammanfattning

Slantar erbjuder dig lån med fast och relativt låg ränta. De har en flexibel löptid på upp till 5 år och du kan välja att betala tillbaka lånet tidigare om du har möjlighet för det. Du ska vara minst 20 år gammal och de accepterar upp till 3 betalningsanmärkningar. Hos Slantar lånar du också utan UC.