Recension av Slantar

Slantar är en svensk tjänst som erbjuder mindre lån utan UC. Genom en enkel och transparent process erbjuder Slantar en plattform där användare kan få en överblick över vad som erbjuds, och de säger själva att de erbjuder lån till en vettig ränta.

Ansökningsprocessen är strömlinjeformad och smidig, vilket gör att du snabbt kommer igång med din ansökan. De erbjuder även möjlighet att betala av lånet hur snabbt du vill.

6
Kundservice
5
Behandlingstid
10
Pris
5
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
5

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 10 000 – 30 000 kr
Varaktighet 12 – 60 månader
Effektiv ränta 25 – 28.07 %
Utbetalning Måndag 08:00
 • Låna utan UC
 • Ingen startavgift
 • Accepterar betalningsanmärkningar
Exempel: Kreditbelopp: 20 000 kr | Återbetalningsperiod: 2 år | Totalt att betala: 25 608 kr | Månadskostnad: 1 067 kr | Effektiv årsränta: 28.07% | Administrationsavgift: 49 kr | Återbetalning tid 1 – 5 år | Effektiv ränta min: 25 % – max. 28.07 % | Effektiv ränta max: 28.07 %. (Annons)

Om BANK

Slantar strävar efter att göra låneprocessen så enkel och förståelig som möjligt för sina kunder. Företag värderar transparens och sätter kunden i fokus, vilket innebär att de inte tar ut några konstiga avgifter. Istället betalar kunderna tillbaka sitt lån plus ränta varje månad. Dessutom uppmuntrar Slantar sina kunder att betala tillbaka sina lån snabbt, eftersom det blir billigare ju snabbare lånet återbetalas. 

Slantar tar inte ut några extra avgifter om kunderna väljer att avsluta sitt lån i förtid. Med en tydlig vision om att göra låneprocessen smidig och rättvis, fortsätter Slantar att vara en pålitlig partner för de som söker finansiell vägledning i Sverige.

Sammanfattning av recension

Slantar är en pålitlig och transparent långivare i Sverige med enkel och användarvänlig design. De betonar öppenhet och kundens bästa, även om recensioner saknas på externa plattformar. Slantar prioriterar tydlighet i prissättning och räntor, erbjuder smidig användarupplevelse på mobil och dator, och tar ingen UC och erbjuder förtida återbetalning utan extra avgifter. En omfattande tjänst med användarvänlighet och transparenta villkor.


Kundtjänst

5

Den här långivaren fokuserar på transparent och användarvänlig kundupplevelse. Trots avsaknad av recensioner indikerar företagets engagemang för kunder och tydlig kommunikation att de prioriterar kundnöjdhet och integritet. Det är även lätt att komma i kontakt med företagets kundtjänst.


Pris

5

Slantar är en tydlig och transparent långivare på den svenska marknaden. De erbjuder en nominell fast årsränta på 25% och specificerar en effektiv årsränta på 28.07%, vilket ger låntagare klarhet om kostnaderna. Slantar utmärker sig genom att undvika dolda avgifter och visar sitt engagemang för rättvisa och öppenhet.


Användarupplevelse

5

Webbplatsen imponerar med sin enkla och tydliga design som underlättar navigeringen. Den är responsiv och anpassar sig smidigt till mobila enheter, med välplacerade menyer och knappar. På datorn är layouten luftig och organiserad med lättillgänglig information om lån och tjänster. Slantars webbplats prioriterar transparens och användarvänlighet.


Behandlingstid

10

Trots tydlig information om lånevillkor saknas specifika detaljer om behandlingstider på deras webbplats. Notera att Slantar för närvarande inte tar emot nya låneansökningar, vilket påverkar potentiella låntagarens upplevelse. Kunden rekommenderas att kontakta Slantar eller långivaren direkt för mer detaljerad information om behandlingstider.


Andra fördelar

5

Slantar utmärker sig med flera fördelar. De tar inte ut ovanliga avgifter, vilket skapar öppenhet i lånekostnader. Flexibel återbetalning uppmuntras, med billigare lån vid snabbare återbetalning och inga extra avgifter för förtida avslut. De erbjuder också kreditupplysning utan UC, vilket kan gynna kunder.


Slantar Lånekalkylator
10 000 kr 30 000 kr
12 månader 60 månader
25 % 28.07 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Slantar – Lån

Slantar

Lånebelopp 10 000 – 30 000 kr
Varaktighet 12 – 60 månader
Ränta Upp till 25 %
Effektiv ränta 25 – 28.07 %
Ålder 20 år

Fördelar

 • Tydlighet i räntor och avgifter
 • Användarvänlig webbplats för jämförelse
 • Uppmuntrar snabb återbetalning utan extra avgifter

Nackdelar

 • Brist på externa recensioner
 • Behandlingstid kan variera
 • Ej möjlig att ansöka om lån för närvarande

Kundtjänst

5

Slantar har lagt stor vikt vid att erbjuda en transparent och användarvänlig upplevelse för sina kunder. När det gäller tillgängligheten till kundservice på deras webbplats, är det enkelt för besökare att hitta kontaktinformation och svar på vanliga frågor.

Trots att det inte finns några recensioner tillgängliga på Trustpilot eller Google vid denna tidpunkt, är det viktigt att notera att frånvaron av recensioner inte nödvändigtvis indikerar en brist på kvalitet eller tillförlitlighet. Det kan snarare tyda på att företaget är relativt nytt på marknaden eller att kunderna ännu inte har delat sina upplevelser offentligt.

Externa källor ger dock en bild av Slantar som ett företag som värderar sina kunder och strävar efter att erbjuda en tjänst som är både rättvis och transparent. Med tanke på den tydliga kommunikationen på deras webbplats och deras engagemang för att undvika dolda avgifter, kan man dra slutsatsen att Slantar prioriterar kundnöjdhet och integritet.

Företagsinformation

FöretagUntie Lending AB
AdressBox 396, 541 28 Skövde
E-post:
Telefon08-14555

Öppettider för kundtjänst

Måndag09.00 – 15.00
Tisdag09.00 – 15.00
Onsdag09.00 – 15.00
Torsdag09.00 – 15.00
Fredag09.00 – 15.00
Lördag
Söndag

Pris

5

När det kommer till lånemarknaden i Sverige, är det av yttersta vikt för konsumenter att ha en klar förståelse för de kostnader som är förknippade med att ta ett lån. Slantar framstår som en aktör som är medveten om detta och erbjuder därför tydlig och transparent information om sina priser och räntor direkt på sin webbplats.

Den nominella fasta årsräntan som Slantar erbjuder ligger på 25%. Vidare specificerar de att den effektiva årsräntan är 28.07%. Denna tydlighet ger potentiella låntagare en klar bild av de totala kostnaderna för lånet, vilket underlättar jämförelser med andra lånealternativ.

Ett särskilt framstående drag hos Slantar är deras engagemang för att undvika dolda avgifter. Kunderna kan förvänta sig att endast betala tillbaka sitt lån plus den angivna räntan varje månad, utan några överraskande extra kostnader. Detta, kombinerat med avsaknaden av en uppläggningsavgift, visar Slantars engagemang för transparens och rättvisa. När man jämför med andra långivare på den svenska marknaden, framstår Slantar som en aktör som verkligen värderar öppenhet och sina kunders bästa.


Krav

 • Minsta ålder: 20
 • Medborgarskap: Sverige
 • Skuldregister: Inga skulder hos Kronofogden
 • UC kreditupplysning: Används ej

Användarupplevelse

5

Slantars webbplats ger vid första anblicken ett intryck av enkelhet och tydlighet. Designen är ren och avskalad, vilket gör det lätt för besökare att navigera och hitta den information de söker. På startsidan presenteras viktig information om lån, vilket ger potentiella låntagare en snabb överblick över vad som erbjuds.

När det gäller mobilanvändning anpassar sig webbplatsen smidigt till mindre skärmstorlekar. Menyerna och knapparna är tydligt placerade, vilket gör det enkelt att navigera även på en mobil enhet. Responsiviteten på webbplatsen är också imponerande, vilket ger en smidig upplevelse oavsett enhet.

På datorn är layouten luftig och välorganiserad. Information om lån och tjänster är lättillgänglig, och det finns tydliga länkar till viktiga sidor som ”Hur fungerar Slantar?” och ”Kontakt”. Transparensen är också märkbar, med klara förklaringar om räntor, avgifter och andra viktiga aspekter av lånet.


Behandlingstid

10

När det kommer till att ansöka om lån, är behandlingstiden en av de mest kritiska aspekterna för många låntagare. Snabbhet och effektivitet kan vara avgörande, särskilt när det gäller akuta finansiella behov. Slantar verkar vara medvetna om detta.

På Slantars webbplats finns det tydlig information om lånets villkor, men specifika detaljer om hur snabbt de skickar sina låneerbjudanden eller hur snabbt lånet betalas ut är inte direkt synliga. Detta kan antyda att behandlingstiden kan variera beroende på den specifika långivaren som kunden väljer genom Slantars plattform.

Det är också viktigt att notera att Slantar för närvarande inte tar emot nya låneansökningar, vilket kan påverka den totala upplevelsen för potentiella låntagare.


Andra fördelar

5

När man överväger att ta ett lån, är det inte bara räntor och avgifter som spelar roll. Extra fördelar kan ofta göra en stor skillnad i låntagarens beslut. Slantar erbjuder flera fördelar som skiljer dem från andra aktörer på marknaden.

För det första tar Slantar inte ut några konstiga avgifter. Detta innebär att låntagare kan vara säkra på att de endast betalar tillbaka sitt lån plus den angivna räntan varje månad. Detta ger en större öppenhet och förutsägbarhet i lånekostnaderna.

En annan betydande fördel är flexibiliteten i återbetalningen. Slantar uppmuntrar sina kunder att betala tillbaka sina lån snabbt, vilket innebär att ju snabbare lånet återbetalas, desto billigare blir det. Dessutom tar Slantar inte ut några extra avgifter om kunderna väljer att avsluta sitt lån i förtid.

Slantar erbjuder också en tjänst där de inte använder UC för kreditupplysning, vilket kan vara fördelaktigt för vissa låntagare som är oroade över att för många kreditkontroller kan påverka deras kreditbetyg.


Ytterligare information

Slantar strävar efter att göra hela låneprocessen förståelig för sina användare. På deras webbplats finns en särskild sektion som förklarar lån på ”vanlig svenska”, vilket hjälper kunderna att förstå varför vissa beslut tas, som att inte använda UC för kreditupplysning.

En annan viktig aspekt att notera är att Slantar för närvarande inte tar emot nya låneansökningar. Detta kan vara tillfälligt, och det rekommenderas att potentiella låntagare håller sig uppdaterade genom att besöka webbplatsen regelbundet.

För de som har ytterligare frågor eller funderingar erbjuder Slantar en sektion för ”Frågor och Svar”, samt möjligheten att kontakta dem direkt. för dem som är intresserade av företagets bakgrund och policyer, finns dessutom länkar till ”Om oss”, ”Allmänna villkor”, och andra relevanta sidor.

Sammanfattningsvis erbjuder Slantar inte bara en tjänst, utan också en mängd information och resurser för att hjälpa kunderna att fatta informerade beslut.


Slutsats

Slantar framstår som en pålitlig och transparent långivare i Sverige. Med en enkel och användarvänlig webbdesign erbjuder de en plattform där kunder kan jämföra olika lån utan att behöva oroa sig för dolda avgifter eller komplicerade villkor. Trots att det saknas recensioner på externa plattformar som Trustpilot och Google, betonar Slantar vikten av öppenhet och kundens bästa.

När det gäller prissättning och räntor, prioriterar Slantar tydlighet och rättvisa, vilket framgår av deras tydliga kommunikation om räntor och avgifter. Användarupplevelsen på både mobil och dator är smidig, vilket gör det enkelt för kunder att navigera och hitta den information de behöver. Behandlingstiden kan variera, men Slantars engagemang för transparens och kundservice är konsekvent.

Ytterligare fördelar, som att inte använda UC för kreditupplysning och att uppmuntra snabb återbetalning utan extra avgifter, gör Slantar till ett attraktivt val för de som söker lån i Sverige.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt