Thorn Privatlån Plus – är de bäst och billigast?

THORN har länge varit inom finansbranschen och erbjuder trygga och säkra lån till dig som kund. Du kan ansöka bland fler olika typer av lån – PausLån, PrivatLån Plus och TryggLån.

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 20 000 – 150 000 kr
Varaktighet 12 – 60 månader
Effektiv ränta 11.49 – 33.06 %
Utbetalning I morgon 11:23
  • Låna utan säkerhet
  • Bestäm återbetalningstiden själv
  • Lös in lånet när du vill – utan avgifter
Exempel: Representativt exempel: Om du lånar 10 000:- i 84 månader så betalar du 246:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 15:-/mån vid autogiro). Totalt betalar du 21 889:-, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 29,62% (2021-04-01), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs. Återbetalning tid 12-60 månader. Effektiv ränta max. 33.06 %%. (Annons)

Thorn Privatlån Plus

3
Kundservice
3
Behandlingstid
4
Pris
4
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
4
Thorn Privatlån Plus Lånekalkylator
20 000 kr 150 000 kr
12 månader 60 månader
11.49 % 33.06 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Thorn har sedan 1969 opererat på den svenska marknaden vilket gör dem till en erfaren och pålitlig aktör. De har många år på nacken, är seriösa och har utvecklat flera olika lånetjänster för att du ska kunna hitta en tjänst som passar just dig. Med Thorn Privatlån Plus kan du vara säker på att du får ett bra och säkert lån.

Thorn Privatlån Plus
Thorn Privatlån Plus

Gå till Thorn Privatlån Plus här >

Lånevillkor

Kraven för att teckna Thorn privatlån plus är att du ska ha fyllt 20 år och får inte ha några betalningsanmärkningar. Thorn tar en kreditprövning hos UC innan din låneförfrågan bedöms och godkänns.

Med Thorn privatlån plus kan du ansöka om lån på helt upp till 100 000 kr med en fast årlig ränta från på 9,84%. Du kan självklart när som helst under löptiden, som kan vara mellan 12 och 84 månader, välja att betala av hela lånet utan någon extra kostnad. Du kan även öka amorteringen när du vill.

Du bestämmer vad du vill använda pengarna till och detta är inget Thorn lägger sig i.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker enkelt om ett Thorn privatlån plus via deras hemsida där du fyller i dina uppgifter, hur mycket du vill låna och önskad löptid. Du får ofta svar inom en timme under kontorstiden då de är mycket snabba på att behandla ansökningar.

När du har mottagit ditt låneerbjudande signerar du enkelt elektroniskt via BankID och pengarna betalas ut direkt. I många fall får du pengarna redan samma dag eller nästkommande bankdag.

När du blir beviljad ett lån tillkommer uppläggningsavgift och aviavgifter. Vid betalning via autogiro tillkommer en administrationsavgift. Thorn har därmed något högre fasta kostnader än andra aktörer på marknaden.

Service och kvalitet

Kundservice har mycket goda öppettider och har öppet 6 dagar i veckan så att du enkelt kan komma i kontakt med Thorn och få personlig service. Vardagar har de öppet mellan 8 och 18 och på lördagar mellan 10 och 16.

Thorn ger ett seriöst intryck och kundservice har god kännedom om sina tjänster och vad som gäller. Därmed kan de ge en mycket god men något opersonlig service.

Hemsidan är lätt att förstå och använda men det kan vara svårt att hitta vilka krav som gäller för dig som låntagare. Thorn har förhållandevis höga krav på en städad ekonomi jämfört med andra långivare på marknaden.

Trygghet med Thorn Privatlån Plus

Då Thorn har mer än 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du tecknar ett lån hos dem. De erbjuder inte bara Thorn privatlån plus utan har även flera andra lånelösningar som kanske passar dig bättre. Därför kan det vara en idé att kika runt lite på deras hemsida innan du ansöker.

Med en tillgänglig kundservice kan du enkelt och lätt nå dem när du behöver hjälp eller bara har frågor om någon av deras tjänster. Dessutom behandlar de låneansökningar snabbt vilket är ett stort plus.

Sammanfattning

En förhållandevis dyr långivare men som inger trygghet och flexibilitet i sina tjänster. Du kan vara säker på att du lånar hos en seriös aktör när du lånar hos Thorn.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Thorn Privatlån Plus

Senaste nytt