Minilån

Minilån passar dig som vill ta ett mindre lån till just din specifika situation. Låna snabbt och enkelt hos långivarna i listan nedan! Många erbjuder dessutom direkt utbetalning.
Läs mer
Allt
100 000 kr
Allt
80 år

Sök minilån och få pengar direkt på kontot

Från att man gör en ansökan till att man har sina pengar på kontot blir väldigt enkelt om du dessutom har samma bank som långivaren betalar ut sina pengar med. På Fairlån får du möjlighet till att söka minilån hos fler än bara en långivare. Vi hjälper dig nämligen med att väga lånen mot varandra.
Har man mobilt bank id har man dessutom de bästa förutsättningarna för att få sitt minilån snabbt. Är det någonting du funderar på att skaffa men inte ännu har kan du läsa mer om detta på din nuvarande banks hemsida, det brukar vara mycket enkelt att skaffa och komma igång. 

Sök minilån i dag! See our loan list… blabla

Hur fungerar minilån jämfört med kredit

Det behöver inte vara komplicerat att få ett minilån eller mikrolån som det också kallas. Kraven är oftast lägre än vid vanliga privatlån och du kan i de flesta fallen få pengarna snabbt.

Det är inte ovanligt att långivarna erbjuder dig möjligheten att få pengarna samma dag du skickat in din ansökan.

Det finns även en del företag som erbjuder utbetalningar på kvällar och helger, något som blir allt mer efterfrågat vid mindre lån. 

Minilån med direktutbetalning är alltså efterfrågat och långivarna tar mer och mer hänsyn till att kunna gottgöra detta behovet. Det är alltså detta som hela lån konceptet utgår ifrån, att kunna erbjuda mindre lån och få snabb utbetalning direkt. 

Att ansöka om ett minilån är väldigt enkelt. Efter att du hittar en bra långivare så kan du ansöka om minilån direkt på deras sida. Du fyller i dina uppgifter, din önskade avbetalningstid samt lånebelopp och sedan är det bara att skicka in den.

Ta ett snabbt minilån

Vanligast är att du får ett omedelbart preliminärt erbjudande inom en minut eller två. Hos många företag kan du direkt vid datorn skriva under lånekontraktet med hjälp av BankID, då slipper du vänta på att få hem låneavtalet med posten.

Det kan i vissa fall hända att företaget ringer upp dig först för att kontrollera att de uppgifter du har angett är korrekta, det är av enkla säkerhetsskäl och tar endast någon minut.

När du sedan skickat in det, kommer pengarna betalas ut så snabbt som möjligt. Beroende på vilken tid du har ansökt och hur företaget arbetar, kan det ta allt från någon timme till en bankdag eller två.

Vanliga avbetalningstider ligger oftast runt en månad till som mest tre månader. Tänk på att räntan lätt blir dyr om du har lånet en längre period. Det är därför smartast att betala tillbaka lånet så fort du kan, gärna inom en månad. 

Tänk också på att undvika försenad betalning eftersom avgifterna kan bli otroligt höga.

Om du är i behov av ett minilån på 2000 kr

Det kan finnas tillfällen där du har ett behov av en mindre summa pengar, ett par hundralappar eller några få tusenlappar. 

Idag är det också enkelt att låna små belopp som ett minilån på 2000 kr vi jämför massor med olika långivare. Till skillnad från förr låg de flesta lånen på över tiotusen kronor men idag finns det alltså massor med minilån aktörer.

Det är dessa mindre lån som kallas för minilån. Vi är medvetna om att man ibland har behov av mindre lån än över 10 000 kr. Vissa gånger saknar man slantar i slutet på månaden. Ibland behöver man också till exempel dryga ut sin reskassa. Det finns ett flertal situationer man kan hamna i då man behöver ta ett minilån. Vad som är fördelaktigt med dessa lån är att de går så snabbt att få pengarna på kontot. Tanken med minilån konceptet är alltså att erbjuda snabba lån i mindre summor. 

Hitta det bästa minilånet

Det absolut viktigaste steget i att ta ett minilån är att hitta rätt lån för just dig. Mindre lån av detta slag kan lätt bli dyrt eftersom det ofta tillkommer avgifter och väldigt hög effektiv ränta.

Det är därför viktigt att du noga jämför olika företag och letar upp den långivaren som erbjuder det bästa lånet för just dig och din situation.

När du jämför olika långivare så är det dels räntan du ska kolla på, men det är också viktigt att du tittar på totalkostnaden för ditt lån. Det är inte ovanligt att det tillkommer uppläggningsavgifter för lån och det kan då bli onödigt dyrt om du bara tänkt låna några hundralappar.

Vi vet dock att de där extra hundralapparna kan göra stor skillnad för stunden och situationen som du befinner dig. Dock är det viktigt att se helheten i låne alternativet. Kolla om långivaren tar kostnader för uppläggning av lånet eller engångskostnader. Vissa långivare erbjuder räntefria lån men i dessa fall tillkommer det ofta andra avgifter, det är dessa du bör ha koll på. Däremot kan man finna långivare som erbjuder gratis utlåning. Det sker dock oftast om man betalar tillbaka väldigt fort. 

Minilån 21 år

För att få lov att ta minilån krävs många gånger att man är minst sagt myndig. Dock finns det långivare som erbjuder minilån från 21 års ålder.
Du kan genom oss på fair-laan.se enkelt och säkert jämföra olika företag som erbjuder mikrolån. Vi ger dig en god överblick över vilka räntor som finns, de avbetalningstider som du kan få och vilka för- och nackdelar som finns med de olika företagen.

Du kan även enkelt se vilka lånebelopp som erbjuds, så du vet att långivaren passar för dina krav. Det är också möjligt att få minilån på kredit. 

Det kostar inget att använda oss och du binder inte upp dig när du jämför olika långivare. Det behöver inte vara komplicerat att hitta ett bra minilån.

Minilån 45 dagar

Vi alla hamnar ofta i oväntade situationer som kräver det där stora sparkontot som för tillfället inte finns eller när vi väl har lyckats spara pengar till nöjes kontot går tråkigt nog bilen sönder. Vid dessa oväntade situationer vet vi att snabba minilån kan rädda dig. Många gånger händer dessa olyckliga saker precis innan lön, då behöver vi dryga ut kassan innan den nya månadslönen kommer in på kontot. Minilånen är oftast förlagda under en kortare period, oftast tar man ett minilån med 45 dagar som återbetalningstid.