Thorn Pauslån – är de bäst och billigast?

THORN har länge varit inom finansbranschen och erbjuder trygga och säkra lån till dig som kund. Du kan ansöka bland fler olika typer av lån – PausLån, PrivatLån Plus och TryggLån.

Thorn Pauslån

3
Customer service
3
Processing time
4
Price
4
Extra benefits
3
User experience
4
Thorn Privatlån Plus Lånekalkylator
20 000 kr 150 000 kr
12 månader 60 månader
11.49 % 33.06 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Thorn pauslån är ett lån du kan pausa för att få lite mer luft i ekonomin om det tryter med pengarna en månad. Du behöver inte bestämma i förväg när du vill pausa lånet, utan du pausar bara lånet den månad du skulle få oväntade utgifter, eller bara vill eller behöver lägga pengarna på annat.

Thorn Pauslån
Thorn Pauslån

Gå till Thorn Pauslån här >

Lånevillkor

För att ta ett pauslån hos Thorn måste du vara minst 20 år gammal och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Thorns är en förhållandevis flexibel långivare och du kan utan extra kostnad ta upp till två betalningsfria månader under lånets löptid, dvs pausa lånet. Du kan dock endast pausa lånet en gång per år.

Om du önskar att pausa lånet ska du meddela Thorns kundtjänst senast den 5:e i den månad du önskar att pausa lånet. Så om du t ex vill ha juli som en betalningsfri månad ska du meddela kundtjänst senast den 5 juli.

Hos Thorn får du lån med en fast månadskostnad men räntan bestäms individuellt efter kreditprövning hos UC.

Du kan välja att låna mellan 10 000 och 100 000 kr men en löptid på upp till 6 år. Du bestämmer själv löptiden som passar dig bäst. Du kan självklart lösa in lånet när du vill om du önskar att betala av hela lånet i förtid. Detta är helt avgiftsfritt.

Låneansökningsprocessen

Om du önskar att ansöka om Thorn pauslån så gör du det direkt på Thorns hemsida där du i deras ”lånebox” fyller i önskat belopp och löptid. De har ofta snabba handläggningstider och du får svar på din ansökan inom en timme om du ansöker under deras öppettider.

Thorn skickar sedan låneerbjudandet till dig via e-post eller erbjuder dig det via telefon om du önskar. Om du valt att få svar via e-post kan du direkt via en länk i e-postmeddelandet tacka ja till erbjudanden och skriva under med elektroniskt BankID.

Du får pengarna snabbt och beroende på bank betalas de ut till dig direkt samma dag som du godkänt ditt lån, eller dagen efter.

De godkänner större delen av låneansökningarna och det kan vara större chans för dig att få ett Thorn pauslån än andra lån hos andra lånegivare som har större krav på en fläckfri ekonomisk bakgrund. Vid beviljat lån betalar du dock både uppläggningsavgift och aviavgift. Vid betalning via autogiro tillkommer också en mindre administrationsavgift. Därför kan Thorn upplevas som en förhållandevis dyr långivare om man jämför med andra.

Service och kvalitet

Thorn har mycket bra och långa öppettider med öppet 6 dagar i veckan så att du snabbt och enkelt kan få bra service när du behöver. På vardagar har de öppet mellan 8 och 18 och på lördagar 10-16. Deras personal är kunnig och hjälpsam men servicen kan upplevas som något opersonlig. Dock kan personalen sin sak och är insatta i de olika lånen de kan erbjuda så att du snabbt kan få svar på det du behöver.

Deras hemsida är lättnavigerad och mycket enkel att förstå när du vill hitta information om eller ansöka om Thorn pauslån. Du hittar snabbt svar på det du behöver utan att bli störd av onödig information som poppar upp eller förvirrar. På hemsidan har de bra information om vad som gäller men kraven på dig som låntagare kan vara något svåra att hitta.

Trygghet med Thorn pauslån

Thorn är ett tryggt med mer än 50 års erfarenhet på marknaden, så du kan känna dig säker när du ansöker om ett lån. De får ofta mycket bra omdömen från sina kunder vilket understryker att de vet vad de håller på med och är vana vid att ge god service till sina kunder.

Med en kunnig och erfaren kundservice får du även den hjälp du behöver, när du behöver den. Dessutom behandlar de din låneansökan snabbt och betalar ut pengarna nästan med detsamma vilket är en stor fördel när du behöver pengar samma dag eller dagen efter.

Sammanfattning

Väljer du Thorn får du en trygg och flexibel långivare som tänker på sina kunder och ger dem mycket god service. Trots att de har något höga avgifter kan de vara ett mycket bra val för dig som sätter trygghet i första hand då deras kundservice är lätt att komma i kontakt med.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Thorn Pauslån

Senaste nytt