Nano Flex – är de bäst och billigast?

Nano Flex är en flexibel långivare i både lånebelopp och löptid. De strävar efter att ge dig ett lån som passar dig bäst. Snabb utbetalning, oftast redan samma dag. De har både SMS lån och snabblån.

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 2 000 – 25 000 kr
Varaktighet 90 – 180 dagar
Effektiv ränta 59.8 – 585.4 %
Utbetalning I morgon 08:00
  • Utbetalning samma dag till alla banker om din ansökan är godkänd innan kl. 12
  • Låna utan UC
  • Låna utan säkerhet
Högkostnadskredit
Exempel: Låneexempel Nano Flex: Låna 5 000 kr i 3 månader. Startavgift 395 kr. Rörlig kreditränta f.n. 39,0%. Aviseringsavgift: 60 kr. Effektiv ränta: 181.9%. Totalt att återbetala 5 928 kr. Återbetalning tid 3-6 månader. Effektiv ränta min. 59.80 – max. 585.40%.

Nano Flex

3
Customer service
3
Processing time
5
Price
3
Extra benefits
3
User experience
4
Nano Flex Lånekalkylator
2 000 kr 25 000 kr
90 månader 180 månader
59.8 % 585.4 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Nano Flex erbjuder flexibla lån på både belopp och löptid. De har specialiserat sig i att vara flexibla, så att de kan erbjuda dig det lån som passar dig bäst. Hos Nano Flex kan du både ta SMS lån och snabblån.

Nano Flex
Nano Flex

OBS: Nano Flex är inte längre aktiv. De hänvisar till Klara Lån.

Lånevillkor hos Nano Flex

För att kunna ta ett lån hos Nano Flex ska du vara mellan 20 och 70 år. Du ska ha varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år för att kunna ansöka om ett lån och ha en sammanräknad deklarerad årsinkomst på 50.000 kr. Nano Flex kan inte ge dig ett lån om du har betalningsanmärkningar.

De har inga dolda avgifter, utan alla kostnader visas innan du ansöker om lånet. Nano Flex tar en kreditprövning på dig när du ansöker om ett lån, men de använder ett annat kreditupplysningsföretag än UC till detta.

Låneansökningsprocessen

Det är enkelt och smidigt att ansöka om lån på Nano Flex hemsida. På startsidan kan du direkt välja lånebelopp och vilken återbetalningstid du vill ha. Det kommer upp ett låneexempel, så att du snabbt kan se vad ditt lån kommer att kosta. Sedan skriver du in ditt personnummer och upplysningar om din inkomst och utgifter. Därefter ska du läsa och godkänna deras villkor och legitimera dig med E-legitimation.

Du kan ansöka om lån hos Nano Flex dygnet runt och de behandlar din ansökan i deras öppettider. När din ansökan blivit godkänd blir pengarna utbetalda samma dag innan kl. 17.00, om du ansökt om SMS lån. Annars mottar du pengarna senast vardagen efter innan kl. 12.00.

Service och kvalitet

Nano Flex har en hemsida som är enkel att använda. På startsidan får du möjlighet om att ansöka om ett lån. Här visas även olika låneexempel som ändrar sig när du väljer ditt lånebelopp och löptid. Du kan kontakta deras kundtjänst på telefon, varje vardag i tidsrummet 08.00-17.00. Du kan också skicka ett e-mail till dem direkt på deras hemsida.

De har tyvärr inte samlat några vanliga Frågor och Svar på deras hemsida, så det kan ta lite tid att hitta det du letar efter.

Trygghet hos Nano Flex

Nano Flex bedrivs av företaget Na No Invest & Finans AB. Nano Flex vill anpassa sig efter deras kunders önskemål och vara så flexibla som möjligt. Därför tar de gärna emot önskemål och svarar på frågor. Nano Flex är medlem av SKEF som är branschföreningen för snabblån.

Sammanfattning

Nano Flex är en flexibel långivare för dig som är mellan 20 och 70 år. De har en snabb behandlingstid och snabb utbetalning, med SMS-lån till och med samma dag. De använder sig inte av UC och har inga dolda avgifter på sina lån. Det är lätt och enkelt att ansöka på deras hemsida och du har koll på vad ditt lån kommer att kosta med deras låneexempel. Har du betalningsanmärkningar kan du inte ta ett lån hos Nano Flex.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Nano Flex

Senaste nytt