Marginalen Bank Lån

Marginalen Bank

Marginalen Bank är en trygg, säker och lönsam bank med cirka 300 anställda i Sverige och har ungefär 300 000 kunder.

Marginalen Bank tycker att så många människor som möjligt ska få tillgång till enkla och tydliga finansiella produkter. Därför erbjuder Marginalen privatlån och omstartslån som ger människor chans till en ekonomisk omstart i livet. Marginalen Banks kreditkort har vassa försäkringar och poängsystem och är utformade för att passa livets alla situationer.

Det finnes flera bra banker som erbjuder billiga banklån och privatlån. Här är våra rekommenderade och kanske mest populäre lån på marknaden. Ansök på flera ställen för att få det bästa erbjudandet.

Uppdaterad 26 januari, 2021

Marginalen Banks affärsidé och vision

Marginalen Bank affärsidé är att skapa tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att förenkla deras ekonomiska vardag. Det gör de genom att lyssna på deras kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster.

Deras vision är att bidra till en bättre värld genom att skapa ekonomiskt försprång för människor som söker en bank och partner som inte bara tittar på siffror utan lika mycket på idéer och framtid.

Marginalen Bank är kvalitetssäkrat

Marginalen Bank är certifierade enligt ISO 9001. Det betyder att deras arbetsprocesser och rutiner har granskats och godkänts av en extern revisor och deras banktjänster, finansiella tjänster, inkasso- och konsulttjänster uppfyller kraven enligt ISO 9001.

Vilka produkter erbjuder Marginalen Bank?

Marginalen Bank erbjuder enkla och konkurrenskraftiga produkter här under flera förmånliga lån. Marginalen Bank ger deg med andra ord möjlighet att låna pengar till villkor som passar dina behov.

Privatlånet – låg ränta och svar direkt

Hos Marginalen Bank kan du låna pengar upp till 350 000 kr utan säkerhet.
Räntan sätts individuellt efter dina ekonomiska förutsättningar.

Så fort du skickat in din låneansökan får du veta vilken ränta du får. Räntan sätts alltid individuellt och varierar från 3,50 % upp till 18,95 %.

Marginalen Bank har utbetalningar till alla banker varje bankdag. Hur snabbt pengarna kommer in på ditt konto varierar, men i snitt tar det tre bankdagar.

Omstartslånet – med säkerhet och betalningsanmärkningar

Med Omstartslånet behöver en betalningsanmärkning nämligen inte vara ett hinder, därför riktar omstartslånet sig till kunder som har en, två eller flera betalningsanmärkningar. Omstartslånet kan därför brukas till att lösa skulder hos Kronofogden med bostad som säkerhet.

Omstartslånet är därför till för dig som har svårt att få ett vanligt lån på grund av exempelvis betalningsanmärkningar.

Du bestämmer själv vad du vill låna till:

Du behöver ha en säkerhet

Ränta och villkor beror på dina personliga förutsättningar, men för att kunna ansöka om Omstartslånet behöver du ha säkerhet i form av en bostad du äger eller ska köpa.

För att ansöka om Omstartslånet krävs att du:

Bolånet – låna från 150.000 kr upp till 10.000.000 kr

Bolånet ger dig en andra chans och en möjlighet att låna även om du har en tidigare betalningsmärkning. När Marginalen Bank tittar på din ansökan så gör de det utifrån hur din förmåga att betala ser ut idag och därför kan de också ompröva storbankernas beslut.

Så fungerar det

  1. Du ansöker enkelt om ditt bolån direkt på deras hemsida.
  2. Ansökan tas emot av en av deras bolånehandläggare.
  3. Efter att vår bolånehandläggare tittat på din ansökan tas beslut.

Ansök idag så försöker Marginalen Bank att hitta det upplägg som passar dig bäst!

Bolån trots betalningsanmärkning

Att få ett bolån trots anmärkning kan möjliggöra en omstart för dig där du enklare kan förverkliga dina drömmar genom att låna på befintlig bostad. Ni kan vara två som ansöker om ett bolån men det går inte att låna med hjälp av en borgensman.

Andreas Linde
Skriven av
Andreas Linde har mer än 7 års erfarenhet av lånemarknaden och vet allt om ÅOP, livränta, serielån, refinansiering och andra relevanta begrepp inom lånebranschen.
Nämndes i